اگر شریک حاضر در نبود شریک غایب تصمیمی در مورد مغازه برای اجاره و تخلیه بگیرد آیا شریک غایب حق شکایت دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #60779298

مغازه ای در اجاره دو شریک که در قول نامه اسمشان قید شده
بعد از یک ماه از مدت سال درج شده در قولنامه صاحب مغازه اسرار به تخلیه و یا تمدید مغازه دارد
یکی از شریکان از محل مغازه به مدت چند ماه غایب هست و نه تلفن و نه هیچ دسترسی بهش نیست
و با توجه به در میان گذاشتن چندین بار خانواده ایشان از سوی شریکش و صاحب مغازه باز هم به جایی نمی‌رسند برای تماس با ایشان
حال اگر شریک حاضر در نبود شریک غایب تصمیمی در مورد مغازه برای اجاره و تخلیه و یا... بگیرد آیا شریک غایب حق شکایت دارد؟
و آیا صاحب مغازه می‌تواند مغازه اش را به هر کس بخواهد اجاره بدهد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شریک حاضر میتواند قرارداد جدید را بنام خودش تنظیم نماید و مانعی ندارد . اگر هم تخلیه نماید بدلیل انقضای مدت باز هم مشکلی ندارد . موجر میتواند پس از انقضای مدت اجاره ملک را اجاره بدهد .