تاخیر تادیه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۲ #60775637

با سلام
آیا به پولی که برای استخدامی از ما کلاهبرداری شده تاخیر تادیه تعلق میگیره

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دراین مورداگرجرم اثبات نشودفقط میتوانیدمطالبه وجه نماییدخسارتی تعلق نمیگیرد

سلام وقت بخیر دادخواست برای مطالبه خسارت تاخیر بدهید

سلام از طریق شکایت کیفری در صورت حصول نتیجه رای به رد مال متصور است و برای اخذ خسارت تاخیر تادیه نیازمند دادخواست حقوقی هستید که این خسارت از زمان دادخواست محاسبه می‌گردد

با سلام
به نظر مطالبه خسارت تاخیر تادیه یا ضرر و زیان ناشی از جرم مذکور منطبق با روح قانون و انصاف قضایی نمی‌باشد چرا که خسارات تاخیر تادیه مربوط به مواردی است که خوانده متعهد به پرداخت دین در موعد مقرر می گردد و از تعهد خود سرباز زند که در این خصوص چنین نمی‌باشد و در واقع متهم به قصد بردن مال غیر اقدام به کلاهبرداری نموده که قانونگذار هم با توجه به اهمیت موضوع و جهت بازدارندگی افراد اقدام به تعیین مجازات سنگین برای مرتکب نموده

در صورت اثبات کلاهبرداری رد مال نیز مورد حکم واقع میشود . امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه از زمان طرح شکایت وجود دارد .