چگونه ثابت کنیم که زیر پله جز مشاعات است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۹۷۲ #60772568

با سلام
قبل از گرفتن سند ملک واحد همکف زیر پله را به صورت انباری به ملک‌خود منضم کرده در زمان گرفتن سند تفکیکی من به عنوان یکی از مالکین اعتراض داشتم صورتجلسه ای نوشته شد که همه امضا کردند که اگر من به مراجع قانونی مراجعه کردم و مشخص شد زیر پله جزو مشاعات باشد مالک همکف باید جهت اصلاح سند در مراجع قانونی حاضر شود حال من به کجا باید مراجعه کنم وچه مراحلی انجام بدهم تا قانونا اثبات کنیم که زیر پله مربوط به مشاعات است.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پله ها در صورتی جزء قسمت های مشترک محسوب می شوند که خارج از قسمت های اختصاصی باشند و در صورتی که در بخش های اختصاصی ساختمان واقع شوند اشتراکی محسوب نمی گردند.در این مورد پله ها اشتراکی هستند و به اثبات نیازی نیست .

با سلام نیازی به اثبات سوی شما نیست پله و فضای فوقانی و پایینی جزو فضای مشاعی است و درون سند مالکیت هیچ یک از شرکاء جزو حصه اختصاصی آنها ذکر نمیشود.