ایجاد مزاحمت یکی از ساکنین ساختمان از طریق پارک خودروی خود در حیاط چگونه باید پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #60710464

با عرض سلام و احترام خدمت کارشناسان و متخصصین گرامی، در یک ساختمان مسکونی تک واحدی، مالک یکی از طبقات، علاوه بر خودروی اصلی که در پارکینگ نگه میدارد، خودروی دیگری را نیز در حیاط ماشین روی ساختمان پارک مینماید و ازاین طریق برای تردد و نیز آسایش ساکنین ایجاد مزاحمت می نماید (ایشان دست نوشته ای را درشرایط غیرعادی و تحت فشار به امضای تعدادی از طبقات ساختمان رسانیده تا پارک نمودن خودروی خود را در حیاط مجاز اعلام نماید؛ شایان ذکر است هریک از افرادی که برگۀ مذکور را امضاء نموده اند تنها مالک سه دنگ از واحد خویش میباشند و اینک قصد اعلام ابطال آن برگۀ مجوز را داشته و همراه با دیگر مالکین قصد ایراد شکایت برعلیه فرد مذکور را دارند.) همچنین ایشان در بالکن واحد خود اقدام به نصب دوربین مشرف به حیاط جهت پایش خودروی خود نموده که صدالبته ناقض حریم خصوصی دیگر طبقات از طریق اشراف به بالکن آنها و نیز حیاط که مشاع است، میباشد. ضمنا مزاحمت ایشان برای اهالی ساختمان از طریق اقدام خودسرانه تغییر شکل حیاط مسبوق به سابقه بوده و قبلا ساکنین ساختمان برعلیه ایشان شکایت نموده اند... لطفا موارد امکان طرح شکایت برعلیه ایشان و نحوۀ آن را راهنمایی نمایید. با سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر گونه تصرف در مشاعات ساختمان منوط به اجازه سایر ساکنین ساختمان خواهد بود علیه همسایه می توانید به عنوان مزاحمت شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با سلام
۱- همسایگان میتوانند از اجازه خود رجوع کنند.
۲-نصب دوربین در مشاعات یا به سمت مشاعات باید با توافق وبا اجازه همسایگان باشد .
نتیجتا امکان طرح دعوی مبنی بر رفع ممانعت و مزاحمت از حق بر شما وجود خواهد داشت .

باسلام واحترام
پارک ماشین در مشاعات ساختمان فقط با توافق همه همسایگان باید باشد واگر دست نوشته که دارد فقط توافق بعنوان اجازه ی پارک در مشاعات همسایگان باشد همسایگان میتوانند از اجازه خود رجوع کنند
وهمچنین نصب دوربین در مشاعات یا به سمت مشاعات باید با توافق وبا اجازه همسایگان باشد
مدیریا نماینده ساختمان جهت جلوگیری اظهارنامه بفرستد که ماشین پارک نکند ودوربین را جمع کند اگر نتیجه ندادمیتوانیددادخواست مزاحمت وممانعت از حق در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید ویاشهادت همسایگان اثبات کنید ومحکوم کنید