تا صدور رای طلاق این پروسه چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #60699158

بنده دادخواست طلاق دادم برای عدم بارداری به پزشکی قانونی هم رفتم داور هم به دادگاه بنا به درخواست قاضی معرفی کردم الان قاضی شاهد ها رو احضار کردن به دادگاه تا صدور رای طلاق این پروسه چقدر زمان میبره و اینکه همسرم ایران نیست و وکیل دارد در ایران و بنده حکم جلب نفقه و عسر و حرج و لیست تردد هایش به خارج از کشور هم ارائه دادم به دادگاه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا در خصوص زمان نتیجه در هیچ پرونده ای نمیتوان زمان ارائه کرد و ممکن است هر موضوع موثر در تسریع یا کندی روند پرونده باشد

سلام در پاسخ سوال اصلی اصولا دعاوی حقوقی و خانواده زمانبری دارد و خصوصا پرونده طلاق در مواردی به متجاوز از سال ولی بنا به اوضاع واحوالی که بیان کردید پرونده طلاقی که داوران نظریه داده باشند وقت نظارت و صدورحکم خواهد داشت یحتمل دادگاه بعد از استماع شهادت شهود چنانچه بنفعتان گواهی دهند صدور حکم را شاهد خواهید بود.
البته چنانچه اعتراض شود یک مرحله بعد تبادل لوایح به دادگاه تجدیدنظر ارجاع میشود و سپس برای فرجامخواهی به دیوان و بعد قطعیت شما درخواست معرفی بدفترخانه و محضر را میدهید و محضر بعد پاسخ نتیجه و تست باردارپابه اجرای صیغه طلاق اقدام میکند

با سلام
پس از احضار شهود و استماع اظهارات ایشان چنانچه برای صدور رای نیاز به تحقیقات و اقدامات دیگری نباشد قاعدتا میبایست رای صادر شود

با سلام پرونده های طلاق یک طرفه که زن مطرح می کند معمولا حدود یک سال زمان لازم دارد البته اگر مرد حضور نیابد وگرنه حدود دو سال