رضایت نامه چگونه باید باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۳ #60691914

سلام
بنده یه تصادف منجر به جرح داشتم که پای راکب موتور سیکلت شکست و خودروها را کلانتری به پارکینگ منتقل کرد. الان طرف مقابل میخواهد رضایت بدهد تا هم وسایل نقلیه را بتونیم از پارکینگ بیرون بیاوریم هم میخواهد کار به دادگاه کشیده نشه. هم اکنون بفرمائید رضایت نامه چگونه باید باشد و پس از گرفتن رضایت آیا میتوان سریعا نسبت به آزادی خودرو اقدام کرد یا خیر ؟
لازم به ذکر است که ایشون هیچ شکایتی نکردن و خواستار رضایت دادن هستن .

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت بدون قید وشرط باشد در صورت لزوم در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد.

رضایت باید کاملا قطعی و منجز باشد و احتیاطا محضری تنظیم شود

سلام ایشان را به کلانتری محل تصادف(محل اسقرار مامور تنظیم کننده گزارش تصادف) ببرید تا رضایت بدون قید و شرط خود را اعلام کند ونامه آزادی خودرو را دریافت کنید