آیا می توانیم نامه ی پزشک قانونی را نزد خود نگه داشته و از شخص شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۵ #60649050

با سلام اگر بخواهیم از کسی شکایت کنیم و فقط نامه پزشک قانونی مبنی بر ایراد جراحت در بدن و.... توسط آن شخص را بگیریم آیا می توانیم نامه ی پزشک قانونی را نزد خود نگه داشته و یا پرونده را چندین سال باز گذاشته و هروقت که خواستم مراحل شکایت را به اتمام برسانم و از شخص شکایت کنم؟ یا این پروسه محدود ب زمان خاصی هست؟ امیدوارم موفق شده باشم منظورم را کامل برسانم خواهشمندم وکلای عزیز لطفا اطلاعات دقیق را به بنده بدهید از زحمات همه تون سپاسگزارم دوستان گلم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورت شکایت نمودن بایستی پرونده کامل گردد و نظریه پزشکی قانونی ضم پرونده شود درغیراینصورت ممکن است برای متهم قرار منع تعقیب صادر گردد.

سلام
نظریه پزشکی قانونی در تصمیم دادگاه موثر است
محدود به زمان خاصی است
نمی توانید نامه ی پزشک قانونی را نزد خود نگه داشته باشید

باسلام.پرونده‌روکامل‌کنید‌ودلایل‌ومستندات‌پزشکی‌راارایه‌دهید.

با سلام .پرونده محدود به زمان خاصی است و وگر پاسخ پزشکی قانونی در پرونده ضبط نگردد پرونده ناقص بوده و نهایتا به جهت عدم ارائه دلیل مختومه می گردد.