بازپرس پرونده گفته با توجه به اسناد پرونده مبایعه‌نامه جعلی نیست، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #60638167

با عرض سلام

ما چندین برادر و خواهر هستم که یکی از برادرها در سال‌های آخر حیات مادر از آن مواظبت می‌کرد. پدر ما در حدود ۲۰ سال پیش فوت کرده و در زمانی که مادر در بستر بیماری بوده برادر ما با گرفتن امضا از پدر و مادر مبایعه نامه جعلی ساخته و ادعا می‌کند که پدر و مادر این زمین‌ها را به من فروختند و همچنین بخشی دیگر از زمین را در وصیت‌نامه برای من بجا گذاشته‌اند. ما در دادگاه شکایت خود بصورت جعل مبایعه‌نامه مطرح نموده‌ایم ولی بازپرس پرونده گفته با توجه به اسناد پرونده مبایعه‌نامه جعلی نیست. خواهشمند است بنده را راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات حجر مادر ابطال مبایعه نامه امکانپذیر بود.

اثبات حجر در زمان مذکور بسیار سخت است ....

با سلام
اگر میتوانستید حجر و بیماری مادر را در زمان حیات اثبات کنید .میتوانستید دادخواست ابطال مبایعه نامه برای حجر را مطرح کنید.
اما با توجه به فوت والدین اثبات حجر آنها در زمان امضا بسیار دشوار است .

متوفی پدر مادرتان فوت شده اند تنها میتونند یک هشتم از اموال خود را وصعیت کنند در خصوص اموال ماترکه میت باید از دادگاه با درخواست ورثه تقسیم بشود درخصوص اینکه اموال پدر ،مادرتان برادرتان ادعا میکند فروخته شده است اولا باید مشخص گردد چه کسی مال را فروخته پدر یا مادر با توجه به اموال ماترکه از میت به جا ماند مادر درصورت داشتن فرزند یک هشتم می بره و در صورت نداشتن یک ششم .حال اگر مادر اموالی که از پدرتان بیش از سهم خود به فرزند فروخته باشد نافذ باطل است

سلام شما میتوانید با ارائه اسناد و شواهد شکایت کلاهبرداری کنید و اگر افرادی نسبت به این موضوع آگاهی کافی دارند در دادسرا حاضر شوند.