آیا با پرینت از پیامک و مکالمات نوشتاری، میتوانم احقاق حق کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #60610031

من مورد ضرب و جرح، توهین و تهدید ناپدری دوستم (که هنوز ۱۸سالش تمام نشده) قرار گرفته ام. تنها شاهد عینی ماجرا دوستم می‌باشد که مادرش اجازه حضور و شهادت او‌ علیه همسرش را در دادگاه نمی‌دهد.
حال متشاکی منکر تمام اتهامات شده.
ایا میتوانم از اسکرین اس ام اس های عذر خواهی همسرش مبنی به اتفاقات رخ داده و‌ نیز اسکرین شات پیام های دوستم مبنی بر شهادت او علیه ناپدری اش در دادگاه به عنوان ادله و اثبات استفاده کنم؟
ایا امکان دارد قاضی بر بی گناهی متهم رای دهد؟!
خیلی مظطرب هستم که مبدا حق ام پایمال شود... لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

" با سلام"
بلی میتوانید به آن اقتباس نمایید و نتیجه بگیرید

با سلام
بنا به پیامک ها و چت های مذکور که خود ادله ای برای ضرب و شتم شما بوده است لذا در صورت اظهارات ضد و نقیض متهم در جلسه دادگاه ، قاضی پی به صحت و سقم این موضوع پی خواهد برد.