قانون پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری در پروژه عمرانی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #60604287

سلام

اگر کارفرما در یک پروژه عمرانی حق غرامت روزهای ازکار افتادگی طول استراحت پزشکی را (( مثلا ۴۵ روز از کار افتادگی)) و هزینه های درمانی و همچنین خسارت دیه را پرداخت نکند و بعد از حدود کمتر از یک سال کارگر از کارفرما شکایت کند در این صورت حق غرامت از کار افتادگی کارگر و هزینه درمانی (( و نه هزینه پزشک قانونی بلکه فقط هزینه درمانی )) نیز چگونه محاسبه باشد بشود در حالی که کارگر اصلا بیمه هم نشده است از تاریخ ۱۳۹۷/۰۳/۱۷ تا ۱۳۹۹/۰۴/۰۵ مشغول به کار بودم (( دو سال))
حقوق بنده در این تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۰۱ ۶۵ هزار تومان بوده و به عنوان نیروی ثابت شرکت هم مشغول بودم اما این حقوق رو به عنوان روز مزدی به بنده پرداخت میکردند
در حال حاضر اخراج هستم و شرکت ((نصب شیشه نما ساختمان)) به کارگرانشون الان روزی ۱۵۰ هزار پرداخت میکنند بنده به طور کلی از کارفرما درخواست کردم علاوه بر خسارت دیه نیز این ۳ میلیون هم پرداخت بشه اما قبول نکردند و ادعا دارند که هزینه درمانی و از کار افتادگی طول درمان همگی در همان خسارت دیه خلاصه میشود !!
و آخرین حقوق بنده هم در اون پروژه روزی ۹۰ هزار بوده
از این ۴۵ روز ۳۸ روز کاری کارگاه باز بوده
و بنده درخواست کردم ۳۶ روز اون رو یعنی ۲۳۴۰ هزار بابت از کار افتادگی به بنده پرداخت کنند و ۶۶۵ هزار هم بابت هزینه درمانی نیز به بنده پرداخت کنند یعنی سر جمع ۳ میلیون و پنج هزار گفتم پرداخت کنند حالا بعد این تایم که مسلما تا بعد از عید هم شکایت به طول خواهد انجامید به نظرتون با این همه بی ارزش شدن هزینه و بیمه نشدن کارگری که بعد از یک سال و ۴۵ روز دچار حادثه میشه آیا به نظرتون نباید این مبلغ پرداخت بشه؟؟؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارائه مدارک وهزینه های پزشگی از کارفرما مطالبه کنید