نامزدم ادعای پس گرفتن گوشی منو میکنه میتواند آنرا پس بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۰ #60486902

نامزدم ۸ ماه پیش برای من یه گوشی گران قیمت خرید الان حدود یک ماه هست که ارتباط ما بهپ خورده ، و ایشون منو تهدید میکنه که گوشی رو پس بده وگرنه اعلام سرقت میکنم. این درحالی هستش که گوشی به نام خودم رجیستری شده و جعبه گوشی دست خودمه، ایشون میتونن با داشتن فاکتور خرید همچین ادعایی کنن؟؟ لطفا راهنمایی کنین ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تحت عنوان هبه بوده باشد قابل باز پس گیری است

سلام خیر نمی تونه ادعاس سرقت کنه اما طبق مقررات حقوقی هبه قابل رجوع از سوی شخص می باشد

با سلام به لحاظ حقوقی هدیه قابل رجوع توسط واهب می باشد