هر کس جداگانه شکایت کند یا به شکل جامعی از دادستان یا پلیس آگاهی تقاضای رسیدگی ویژه بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۸ #60448635

سلام.
یک باند حرفه ای کلاهبرداری در تهران اقدام به خرید عمده مواد غذایی و خشکبار از تعداد زیادی مالباخته در سراسر کشور در قالب یک دفتر بازرگانی نموده است. تعداد شکات هر روز بیشتر میشود و اعضای باند دفتر را جمع کرده و حتی وسایل صاحب ملک از قبیل پکیج و ... را نیز به سرقت برده اند. یک گروه واتساپی از شکات تشکیل شده. مبالغ از ۲۰ میلیون وجود دارد تا میلیارد. اختلاف نظر بر سر اینست که هر کس جداگانه شکایت کند یا به شکل جامعی از دادستان یا پلیس آگاهی تقاضای رسیدگی ویژه بگیریم. چون تعداد شاکیان زیاد است و اعضای باند هم همگی سابقه دار هستند. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی نیست توامان بصورت یکجا دریک شعبه رسیدگی خواهدشد

باسلام
بهتر هستش از یک وکیل کمک بگیرید تا شکایت همه مالباختگان را پیگیری کند

درود
بهتر است به یک وکیل وکالت دهید تا از جانب همه شکایت کند.

بهترین راه حل اینه با وکیلی به توافق برسید ایشان محلی را جهت اخذ امضا وکالت با شما مشخص نماید تا بترتیب در آنجا حضور یافته و امضا کنید تا از طریق وکیل از طرف همه شما شکایت داده بشه
راههای دیگری نیز وجوددارد امابنظر بنده این راحته برایتان