بابت گران شدن ماشین و شکایت از فروشنده به جهت ضرر کرد و خسارت می بایست چه اقدامی انجام دهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۷ #60422563

سلام
بنده یک ماشین را یکسال قبل از شخصی به صورت قولنامه خریداری و او ‌هم از یکی از وراث مرحومی خریداری نموده که کارت ماشین بنام مرحوم و بیمه نامه بنام فروشنده( فرزند مرحوم) دریافت نموده ایم، حالا بعداز یکسال پیگیری از طریق شورای حل اختلاف و دادگاه به نتیجه ای نرسیدیم. شورای حل اختلاف رای به الزام به تنظیم سند داده ولی فرزند دوم به دلیل بالا رفتن قیمت ماشین و اذیت نمودن من اعتراض نموده و در دادگاه رای قرار عدم استماع دعوی نخستین صادر شده است. با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست مطالبه خسارت علیه فروشنده را مطرح کنید

متاسفانه سوال شما مبهم است برای پاسخ دقیق باید به جزئیات پرونده به خصوص رای دادگاه تجدید نظر آگاه بود

با سلام شما دادخواست بدهید که طبق قرارداد با او معامله کرده اید اگر خیار فسخ داشته باشید متونید معامله فسخ کنی باید علیه مالک و فروشنده هر دو داد خواست بدهید

از راه اصولی و طی دادخواست درست می تونی به نتیجه دلخواه خود برسی

رای الزام به تنظیم سند لازم الاجرا است و با استنکاف محکوم علیه با درخواست شما نماینده دادگاه در دفترخانه حاضر شده و اسناد انتقال اجرایی را امضا میکند، همچنین اگر خسارتی از عمل فروشنده به شما وارد شود با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری دادخواست بدهید

درود
با اثبات تقصیر شخص مقصر می توانید از باب مسولیت مدنی مطالبه خسارت کنید.

با درود فرزند ایشان(متوفی) حقی ندارد احتمالا بدین سبب عدم استماع صادر شده است.