اگه الان الزام به صدور سند درخواست بدم با توجه به اماده شدن سند و اعلام بانک بابت فک رهن دادگاه الزام را صادر میکند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۷ #60419430

سلام وقت بخیر - من سال ۹۱ ملکی رو بصورت پیش فروش خرید کردم و مالک هم گفت شش ماه دیگه سند میزنم که متاسفانه نتونست و من در موعد مقرر عدم حضور ایشان را دریافت کردم ولی چون ادم خوبی بود با ایشان تعامل کردم که مشکلشان حل شود ( مشکل با سازنده داشتن ) بعد گذشت این چند سال سازنده و مالکین وامی رو گرفته بودن که جریمه هم خورده بودن اوایل امسال که پایان کار اماده شد پس از مراجعه به بانک گفتن جریمه بخشودگی میخوره واصل مبلغ رو پرداخت کردن و سند ها اماده شد اما الان بانک گفته برای فک رهن باید جریمه هم پرداخت کنین یا دولت به ما پرداخت کنه --- ممنون و تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر صورت باید ابتدا فک رهن انجام گیرد ...

سلام.در این وضعیت پیشنهاد می شود دعوی الزام ندهید.بلکه به بانک مراجعه کنید وجویای این شوید که چرا مجدد جریمه را می خواهند بگیریند.زیرا در سال ۹۸ وتا اردیبهشت سال ۹۹ یک بخشنامه کلی برای بخشیدن جریمه ها امده بود که تا اواخر اردیبهشت تمام شد.

دادخواست الزام به تنظیم سند را تا زمان فک رهن قابل استماع نیست لذا قابل استماع بودن را منوط بر همراهی دعوی فک رهن با این دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی است و الزام به فک رهن و یا قید عبارت با حفظ حقوق مرتهن را شرط بر دادن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی است

با درود اگر فک رهن صورت نگیرد الزام به تنظیم سند رسمی شما رد می‌شود، دادگاه الزام به فک رهن زمانی‌ صادر می‌کند‌ که وام تسویه و بانک اقدام نمی‌کند، لیکن شما باید فک رهن کرده یا با موافقت و حفط حقوق مرتهن یعنی بانک اقدام نمایید.

با سلام میتوانید علیه مالک دادخواست الزام به تنظیم سند و فک رهن را مطرح نمایید.

درود
اگر فک رهن شده باشد بله الزام به تنظیم سند پذیرفته می شود.

اگر قرارداد با بانک مشمول مصوبه دولت مبنی بر بخشش جرائم میشود و بانک از انجام تکلیف قانونی خود استنکاف مینماید باید به طرفیت بانک طرح دعوی نمایید . بدیهی است اگر دعوی الزام را مطرح نموده و در استعلام ثبتی به موضوع رهن بانک اشاره شود ، دهوی الزام رد میگردد .