آیا همسرم میتواند نسبت به اموال و وسایل زندگی ادعایی کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #60410430

سلام
مدت یکسالی است که همسرم متارکه کرده ولی دادگاه الزام به تمکین دو ماه دیگه است، عدم سازش بهزیستی روی پرونده هست، مهریه هم ۸ ماه دیگه موعد اولین قسط هستش؟
اما من تمام اموال و اسباب خونه ام درمنزلی هستند که درتصرف همسرم میباشد.
آیا میتوانم وسایلم را پس بگیرم ؟ چطوری؟
آیا همسرم میتواند نسبت به این اموال وسایل زندگی ادعایی کند؟

ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا میتوانم وسایلم را پس بگیرم ؟ چطوری؟
آیا همسرم میتواند نسبت به این اموال وسایل زندگی ادعایی کند؟
بله می توانید باید با ادله و مدارکی که ارائه می دهید آن وسایل به شما تعلق دارد و باید مالکیت خودرا نسبت به آن وسایل اثبات کنید

سلام باید با ارائه فاکتور وسایل و اثبات وجود آن در دست همسرتان دادخواست استرداد مطرح کنید .

چنانچه اسناد و مدارکی مثل فاکتور خرید و یا شهادت شهود دال بر مالکیت آن اموال به دادگاه ارائه دهید میتوانید اموال خود رو پس بگیرید