آیا جریمه تاخیر بابت ۳ ماه تعلق میگیرد یا ۱۰ ماه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۳ #60406591

با سلام آپارتمانی را به صورت پیش فروش فروخته ام آپارتمان با سه ماه تاخیر تحویل شده و توسط خریدار تسخیر شده اما برخی امکانات مانند آسانسور، پارکینگ به علت بنایی با تاخیر ۱۰ ماهه آماده شده آیا جریمه تاخیر بابت ۳ ماه تعلق میگیرد یا ۱۰ ماه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به مفاد قرارداد دارد ...

سلام
بستگی به قرارداد منعقد شده دارد .در صورتی که به طور کلی ارائه واحد قید شده باشد فقط برای سه ماه می توانید خسارت را دریافت نمایید و اگر ارائه واحد به خریدار با تمام امکانات آن شرط شده باشد برای تمام ۱۰ ماه می توانید نسبت به دریافت خسارت اقدام نمایید.

بسمه تعالی : با توجه به قراردادهای املاک معمولا تاریخ تحویل مبیع ملاک تاخیر است یقینا بر فرض مذکور سه ماه متصور است مشروط بر مطالبه خریدار.زیرا بعضا از دریافت این خسارت امتناع نموده و دریافت نمیکنند و در صورت عدم درخواست الزامی به پرداخت نمیباشد
اما در برخی مبایعه نامه ها ملاک پرداخت خسارت تاخیر ،تاخیردر تنظیم سند است .
لذا تکمیل ملک بعد از تحویل ملک با شرط پرداحت خسارت بابت عدم تکمیل موضوعیت ندارد الا به اینکه با عذم تکمیل خریدار متحمل ضررو زیان شود که تکلیف محاسبه ضررئ زیان است نه پرداخت خسارت

بستگی به قرارداد شما دارد ، و اینکه شرایط تحویل واحد به چه صورت است ، اگر به طور کلی ، به تسلیم واحد به خریدار اشاره شده باشد سه ماه خسارت تعلق میگیرد اما چنانچه تسلیم واحد مشروط به کامل بودن آن از جمله اسانسور و.. اشاره شده باشد ۱۰ ماه تعلق میگیرد