به درخواست‌ اعمال ماده ۴۷۷ رسیدگی میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۳ #60399625

باسلام‌ و‌ احترام
بنده‌ یک‌ پرونده‌ تصادف‌ جرحی‌ داشتم‌ به نظریه پزشکی‌ قانونی‌ معترض‌ بودم‌ و پزشکی‌ قانونی‌ اشتباهات‌ خودشان‌ را پذیرفتند‌ منتها‌ برای‌ اعلام‌ و اصلاح‌ گواهی‌ خواستار‌ دستور از مراجع‌ قضایی شدند‌ به همین‌ خاطر‌ معترض‌ به رای‌ دادگاه‌ بدوی‌ شدم‌ پرونده‌ به دادگاه‌ تجدید‌ نظر‌ ارجاع‌ داده‌ شد‌ دادگاه‌ تجدید‌ نظر‌ با مرتکب مواردی‌ از‌ تخلفات‌ با‌ رد اعتراض‌ رای‌ قطعی‌ صادر نمودند‌ بنده‌ با‌ شکایت‌ مجدد‌ به پزشکی‌ قانونی‌ معرفی‌ شدم‌ گواهی اصلاح‌ شده پزشکی قانونی‌ را‌ به دست آوردم‌ با‌ این‌ گواهی‌ اصلاح‌ شده‌ پزشکی‌ قانونی‌ درخواست‌ اعمال‌ ماده‌ ۴۷۷‌ نمودم سوال ۱- آیا‌ واقعا‌ به‌ درخواست‌ ماده‌ ۴۷۷‌ رسیدگی‌ میکنند؟
سوال‌ ۲- اگر‌ رسیدگی‌ بشه‌ رای‌ قطعی‌ دادگاه‌ تجدیدنظر‌ که‌ در‌‌ اجرای‌ احکام‌ اجرا‌ شده‌ چگونه‌ میشود؟‌
سوال‌ ۳- اینکه‌ رای‌ مجدد‌ صادر‌ میکنند‌؟ و در صورت‌ صدور‌ رای‌ مسقیم‌ به‌ اجرای‌ احکام‌ میرود

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری امکان پذیرش آن وجود دارد ولی بسیار محدود است و چنانچه پذیرفته شود پروسه طولانی دارد و باید ابتدا دادگستری استان آن را بپذیرند سپس به تهران ارسال کنند و تهران نیز هیئت هایی هستند که آن را بررسی می‌کنند و اگر نظرشان موافق بود پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال می‌کنند و به یکی از شعب ارجاع می‌شود و شعبه مذکور اگر ری را خلاف دیدند آن را نقض و رای صحیح صادر می نمایند و پرونده به دادگاه مربوطه اعاده تا به اجرای احکام ارسال شود
پیشنهاد می‌شود شما درخواست اعاده دادرسی از طریق ماده ۴۷۳ قانون آیین دادرسی کیفری با مراجعه به دیوان عالی کشور تقدیم نمایید
البته در صورتی که گواهی های پزشکی قانونی به دست آورده اید که خلاف بودن را ثابت می کند
در این صورت راه رسیدگی بسیار کوتاه تر است و چنانچه دیوان کشور درخواست اعاده دادرسی را بپذیرد رای را نقض و پرونده راجهت صدور رای مجدد به دادگاه تجدید نظر ارسال می‌کند