مدارک پزشکی همراه لایحه تجدید نظر باید بفرستم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۹ #60392412

سلام و احترام
برای شرب خمر برایم حکم ۸۰ ضربه شلاق صادر شده و باید لایحه تجدید نظر براشون طی بیست روز ارسال کنم.حالا باتوجه به اینکه لایحه تجدید نظر و توبه نامه را باید بصورت الکترونیکی ارسال کنم اصل مدارک پزشکی که می تونه ثابت کنه من تحمل ضربات شلاق ندارم چطوری و چه موقع باید برای تجدید نظر بفرستم؟با تشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید پیوست اعتراض کنید در دفاتر خدمات قضایی اسکن می شود ضمنا در اجرای احکام اگر شما محکوم به تازیانه حد باشید و به علت بیماری قادر به تحمل نباشید به پزشکی قانونی معرفی می شوید.

سلام وقت بخیر
بله مناسب است که لایحه ای را تنظیم و ارسال نمایید در صورتی که تخصصی در این امر ندارید می توانید از طریق کارشناسان اقدام نمایید

شما با لایحه نخواهی توانست قضات تجدیدنظر را متقاعد کنید یا حکم نقض شودبنابراین از یک متخصص کمک بگیرید

بیماری در صورتی که بر اثر اجرای مجازات شلاق تشدید شود و موضوع تبدیل مجازات در مرحله اجرای احکام پیش بینی شده است و مربوط به جرائم تعزیری می باشد و جرائم حدی مثل شرب خمر مشمول ان نمی شود.

با سلام
در این خصوص اخذ مشورت با وکلا اولی است .

با سلام مدارک پزشکی نیاز نیست الان پیوست نمایید در صورتیکه در تجدیدنظر نتیجه نگرفتید باید در اجرا استفاده نمایید

سلام
بیماری در صورتی که در اثر اجرای مجازات شلاق تشدید شود وامکان تبدیل مجازات در مرحله اجرای احکام پیش بینی شده مربوط به جرائم تعزیری می باشد و جرائم حدی مثل شرب خمر زا شامل نمی شود..علی ایحال اگر نسبت به دادنامه بدوی مبنی بر عدم شرب خمر دلایلی دارید به دادگاه تجدید نظر اعتراض کنید واگر اقرار بر ارتکاب جرم داشید که بحث توبه مطرح می باشد که قضات تجدید نظر سخت گیری خاصی در خصوص احراز آن دارند ومعمولا نمی پذیرند..توصیه می شود حتما با یک وکیل متخصص مشورت نمایید..