در صورت عدم اثبات شکایت همسر خانم بابت زنا من می توانم به دلیل افترا و تهمت از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۲۶ #60374918

با سلام بنده با خانمی در ارتباط بودم که اطلاع نداشتم ایشون همسر دارن.و من رو در حال رسوندن ایشون به خونشون داخل ماشین جلوی منزل ایشون گرفتن. حالا همسر ایشون شکایت کردن و ما به دادگاه کیفری ۲ رفتیم .اونجا همسر خانم مدعی شدن که طرفین مرتکب زنا شدن در صورتی که حتی رابطه نا مشروع هم هنوز ثابت نشده برای من. دادگاه عدم صلاحیت زد و پرونده رفت کیفری ۱ و ابلاغیه هم برای من اومد که داخل متنش نوشته بود شاکی مدعی شده طرفین مزتکب زنا شدند.حالا هفته دیگه وقت رسیدگی در دادگاه کیفری یک داریم آیا حتی در صورت اثبات رابطه نا مشروع بنده امکان شکایت از همسر این خانم رو به عنوان تهمت و افترا به زنا و قذف رو دارم؟

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر حتی در صورت رد ادعای زنا بابت رابطه نامشروع مجرم شناخته میشوید و اعاده حیثیت شما رد میشود و در این موارد بهتر است اعاده حیثیت نکنید .

شما حتی اگر هم در صورتی که بتوانید اثبات کنید از متاهل بودن خانم اطلاعی نداشته اید ، و به اتهام ارتباط نامشروع محکوم شوید نمی توانید اعاده حیثیت کنید زیرا شما با خانم مجرد هم باید رابطه محرمیت داشته باشید که بتوانید ارتباطی با ایشان داشته باشید
لذا توصیه می شود از شکایت اعاده حیثیت انصراف دهید

با سلام و احترام
کسی که مدعی روابط نامشروع است باید برای اثبات ادعای خود شاهد بیاورد و صرف ادعا کفایت نمیکند اگر برای دادگاه محرز شود که چنین امری رخ نداده می توانید علیه همسر ایشان شکایت نمایید