شروط تبدیل شدن عقد موقت به دایم چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۶۹۹ #60362695

سلام خدمت شما بزرگوار. ببخشید یکی از دوستان باکره بودن و صیغه ۱۰ ساله اقایی شدن و صیغه نامه محضری دارن با مهریه ۱۱۴ شاخه گل و یک سفر روسیه. حال توی مدت صیغه عروسی کردن و خانم دیگه باکره نیستن. میخاستم ببینم با این شرایط علتی هست که بشه این قضیه تبدیل به عقد دایم بشه.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
عقد موقت خودبخود قابلیت تبدیل به عقد دائم را ندارد بنابراین در صورت توافق زوجین ابتدا زوج با قیمانده ی مدت عقد موقت را بذل نماید سپس اقدام به عقد دایم با شرایط مورد توافق طرفین نمایند

سلام
مطالبی که مطرح نمودید تاثیری در تبدیل عقد موقت به دائم ندارد

عقد موقت قابل تبدیل به عقد دائم نمی باشد . در صورت توافق طرفین ابتدا می بایست مدت باقیمانده از سوی زوج بذل شده و پس از آن صیغه عقد دائم با مهریه توافقی قرائت گردد .

سلام
صرف رابطه زناشویی صیغه موقت را به عقد دائم تبدیل نمی کند