اظهارات زوج مستند است یا صدای ضبط شده اش در دادگاه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۸ #60360535

سلام
آیا در دادگاه زوج اظهاراتی بکند و بعد زوجه صدای زوج را بدهد به قاضی که ضد اظهارات زوج می باشد.
کدام مقدم هستند خود زوج‌ نسبت به صدای خودش؟
که زوج بگوید که صدا را قبول ندارد یا قلابی است.
یا صدای زوج بر گفته های زوج مستند تر هستند؟
لطفا کمک فرمایید

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دید زوج چه توضیحاتی میدهد سپس دادگاه با توجه به آن توضیحات رای صادر میکند

با سلام
اظهارات نذد قاضی معتبر است و صدای ضبط شده فقط لوس برایقاضی است ولی ملاک عمل نیست

این موضوع را قاضی تعیین می نماید که صدا مورد قبول است یا اظهارات

با سلام طبق ماده ۶۸۵ قانون آیین دادرسی کیفری چنانچه داده ‎ های رایانه ای توسط طرف دعوی یا شخص ثالثی که از دعوی آگاهی ندارد، ایجاد یا پردازش یا ذخیره یا منتقل شود‌ و سامانه رایانه ای یا مخابراتی مربوط به نحوی درست عمل کند که به صحت و تمامیت، اعتبار و انکارناپذیری داده ‎ ها خدشه وارد نشود، قابل استناد است. بنابراین چنانچه صحت داده های پردازش یا ذخیره شده و سامانه عمل کننده توسط دادگاه محرز باشد، این داده ها قابل استناد خواهد بود.

ملاک‌نظردادگاه است باتوجه به اخذتوضیح اززوج

سلام
صوت ضبط شده اصولا ارزش اثباتی کمی دارد مگر انکه شرایط طوری باشد که از نظر قاضی صوت ضبط شده معادل دلیل باشد