میتونم با عنوان افترا و تهمت علیه شاکی و شهادت دروغ علیه شاهدین شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۱ #60345668

سلام
پرونده من به اتهام خیانت در امانت جلب به دادسرا قرار گرفته و منتظر تشکیل دادگاه هستم در این پرونده شاکی به من تهمت زده که بعد از ترک کار اجناسی را به سرقت برده ام در حالیکه همچین وسایلی در انجا وجود نداشت و حتی دوستانش رو هم به عنوان شاهد معرفی کرده که منو حین سرقت دیدن الان سوال من اینه که من در این مرحله میتونم به افترا و تهمت علیه شاکی و شهادت دروغ علیه شاهدین شکایت کنم یا باید بعد از تشکیل دادگاه و رای صادره اقدام کنم؟ هدف شاکی یعنی کارفرمای سابق تحت فشار گذاشتن من برای رضایت دادن در پرونده حقوقی که در اداره کار داریم هست و حتی ابروی منو تو همه جا برده ممنون میشم جوابمو بدید مرسی

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر جند ایشان بر علیه شما اقامه دعوی مبنی بر سرقت نموده اند اما هنوز شما بعنوان متهم در دادگاه حاضر شده اید و هرگاه حکم بر برائت شما صادر شد شما میتوانید اعاده حیثیت نمایید .

شما میتوانید علیه نامبرده در همان دادگاه طرح دعوا نمایید تحت عنوان دعوای متقابل

با سلام.در صورت دارد بودن مدارک و اثبات ادعایتان میتونین شکایت کنین

بله شما میتوانید همزمان علیه ایشون در همان دادگاه طرح دعوا نماید مطابق قانون دعوای متقابل انجام دهید