تعهد و توافقنامه با شرکت، اخراج و عدم پذیرش شکایت در دادگاه

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲ #60320813

سلام، حدود ۲۶ سال در شرکتی کار کردم. سال ۹۷ حدود ۳۵ میلیون شرکت به من بدهکار بود. مالکان جدید آمدند به ما گفتند یا با ما در مورد حقوق مصالحه می‌کنید یا ما نیروی کاری خودمان را میاریم و از ما تعهد و اقرارنامه گرفتند و فقط پنج میلیون دادند و من چون دو سه سال مانده بود تمام امضا کردم و بعد از امضا سال ۹۸ من را بیرون کردند. رفتم دادگاه شکایت کردم، دادگاه به خاطر اون مصالحه و تعهد که داده بودند به نفع شرکت رای داد. حالا من چکار کنم؟ آیا جایی هست مراجعه کنم؟ اول دادگاه به نفع من رای داده بود، بعد رای را برگردوند.

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با توجه به اقرارنامه تنظیمی از سوی شما ، راهی ندارد .

خیر با توجه به انعقاد صلح نامه نمیتوانید اقدامی نمایید با این حال بهتر است با ارسال صلح نامه به یکی از وکلای بنیاد و دریافت مشاوره اقدام نمایید.

سلام و عرض ادب
بدون بررسی مستندات، امکان اظهارنظر دقیق وجود ندارد.
اگر رونوشتی از متن تعهد و مصالحه ای که امضا نموده اید وجود دارد، باید بررسی تخصصی گردد که آیا صلح حقوق و مزایایی که شرکت بدهکار بوده است، مقید و مشروط بوده و در قبال تداوم اشتغال در شرکت در زمان مدیریت جدید، صلح طلب رخداده است یا خیر.
و نیز متن اقرارنامه مهم است که به دریافت و تسویه طلب اقرار نموده اید یا به وقوع مصالحه.

با توجه به اینکه فرموده اید دادگاه ابتدائا به نفع شما رای داده بوده است؛ ممکن است در متون مذکور، دست آویزی قانونی برای احقاق حق شما وجود داشته باشد. با وکیل منتخب خود تماس بگیرید و مستندات خود را به رؤیت ایشان برسانید.

با سلام
متاسفانه با توجه به اقرارنامه ای که امضا نموده اید مطالبه مابقی حقوق تادیه نشده ممکن نمی باشد.

سلام، وقت بخیر باید اثبات نمایید که این اقرار نامه تحت اجبار واکراه از شما اخذ گردیده . شما می توانید بابت مطالبات خود در اداره کار طرح دعوا نمایید و کارفرما باید مستندات پرداختی به اداره کار ارائه نماید که مطالبات پرداخت گردیده.