با سفته ها قرار تامین خواسته زده و میگه ماهی دو تومن خودمو میخوام، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۹ #60319248

سلام من سال گذشته برای کار تجارت از کسی ۵۰ میلیون گرفتم و قرارداد محضری امضا کردیم و در قرارداد قید شده که سود حاصله با توافق طرفین ماهیانه مبلغ دو میلیون تومان به صاحب سرمایه پرداخت شود، من اصل ۵۰ میلیون به ایشان تا حالا پرداخت کردم البته بصورت خورد خورد اما چون در کار ضرر کردم و خود ایشان هم شاهد و مطلع این قضیه است اما متاسفانه رفته سفته های منو به مبلغ ۶۰ میلیون تومان به اجرا گذاشته و میگه من کاری به ضرر تو ندارم من ماهی دو تمن خودمو میخوام الانم با سفته ها قرار تامین خواسته زده. من بهشون چند بار گفتم که از سود حاصله قرار بر پرداخت ماهی دو تومن بوده اما سودی که نشد هیچ ضرر هم کردیم اما ایشان زیر بار نمیره و میگه من چه سود کنی چه ضرر کنی ماهی دو تمن خودمو میخوام. خواهش میکنم منو راهنمایی کنید. ضمنا بعد از ده روزه قرار تامین از چه تاریخی حسابها توقیف میشه؟

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید درصورت عدم توانایی در پرداخت دادخواست اعسار مطرح نمایید.در شرایطی که مدارک و مستندات پرداخت پول توسط شما نباشد.

سلام
روابط مشارکتی شما تابع قرارداد بین شما است و چنانچه اصل پنجاه میلیون تومان تومان سرمایه را استرداد نموده باشید در واقع عملا قرارداد مشارکت بین خود و ایشان را بر هم زده اید و دیگر سودی به آن تعلق نمی گیرد
راجع به سفته ها باید مدیون نبودن خود را در دادگاه اثبات نمایید تا دعوی خواهان را رد نمایند و چنانچه اثبات ننمایید به پرداخت مبلغ محکوم خواهید شد و چنانچه مبلغ محکوم‌به را نداشته باشید می توانید دعوی اعسار اقامه نمایید.

با سلام
اگر قراردادی مبنی بر فرمایشات شما وجود نداشته باشد که سود و ضرر مساوی است میتوانید با ارائه رسید واریزی ها و اتمام پنجاه ملیون تومان،ادعا نمایید که ایشان سود ربوی از شما میخواهند