شکایت از صاحب کار بابت حادثه حین کار و عدم شکایت

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۸ #60267285

در تهران من حدود ۵ سال قبل براشون روزها کار و شب‌ها نگهبانی می‌دادم. از روی نردبان ۴ متری افتادم دستم خرد شده، رفتم بیمارستان پین کاشتن، طرف یک ریال نداد، الان در زمان کار کردن و هوای سرد اصلا نمی‌تونم کار کنم، الان مدارک بیمارستان و شاهد این اتفاق همه هستند. چکار کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

مشاوره حقوقی اداره کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات این موضوع دشوار است ولی دادخواست دیه بدید.

با سلام می‌بایست شکایت نماییدمی‌بایست بیمه می‌نمودند و تمام خسارات شما را نیز در اینجا می‌بایست پرداخت کنند

با سلام
با توجه به اینکه برای شکایت دیر اقدام کرده اید با مدارک پزشکی که ازبیمارستان در اختیار داریدطرح دعوی به طرفیت کار فرمای خود باشید.

با سلام
مدت زمان زیادی گذشته و اثبات موضوع دشوار است. به هرحال بایستی شکایت حادثه حین کار به طرفیت کارفرما مطرح و قصور ایشان را اثبات نمایید.

سلام شکایت حادثه حین کار را مطرح نمایید ولی اثبات موضوع بعهده شماست

درود.با توجه به گذشت زمان طولانی اثبات آن سخت می باشد اما می توانید شکایت حادثه حین انجام کار مطرح نمایید.

موضوع مشغول ماده ۱۰۵ و ۱۰۶ قانون مجازات شده و شکایتی در این خصوص متصور نیست