احتمال داره از من شکایت کرده باشند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #60254925

سلام پیامک اومده واسه من
دادخواست شمارع فلان ارسالی از سامانه خدمات قضایی به شعبه چهار شورای خل اختلاف ارجاع و به شماره پرونده و رمز شخصی ثبت گردید
یعنی چی من که از کسی شکایت نکردم
سایت ثنا رفتم پیگیری کنم ولی میگه شماره ملی شما موجود نیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در سامانه ثنا ثبت نام کنید

با سلام
اولا احتمال اینکه شخص دیگری دادخواست بر علیه شما داده باشد، هست. ثانیا در برخی از مواقع شماره تلفن به اشتباه ثبت می شود که می تواند ناشی از ان نیز باشد. ثالثا: شما به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه فرمایید و ثبت نام کنید تا رمز شخصی دریافت کنید و در سامانه بررسی کنید. رابعا می توانید به شعبه چهارم شورای حل اختلاف محلی که هستید مراجعه کنید تا موضوع را به شما بگویند.

پیش از ورود به سامانه ثنا میبایست در این سامانه ثبت نام کنید و جهت احراز هویت به یکی از دفاتر خدمات قضایی با دردست داشتن مدارک شناسایی مراجعه کنید بعد از دریافت نام کاربری و رمز ورود از شکایتی که علیه شما مطرح شده است میتوانید مطلع شوید