حکم جلب منتفی هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #60249501

با سلام بنده مبلغ ده میلیون به شخصی بدهکارم که ۱۹ اسفند اجراییش علیه ام صادر شد و چند روز بعد اعسار زدم
الان سوالم این بود حکم جلب منتفی هستش دیگه؟! با توجه به اینکه پرستار شاغل در بخش کرونا هستم ایا قاضی اینچنین حکمی تو این شرایط میده!؟
و اینکه بنظرتون توی این ماه جلسه رسیدگی به اعسارم میزارن!؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تازمانی که رای قطعی در مورد اعسار شما صادر نشده باشد حکم جلب منتفی است.

سلام
اگر ظرف یک ماه دادخواست اعسار خود را داده باشید جلب امکان پذیر نیست و برای رسیدگی به دعوی اعسار به شما از طریق سامانه ثنا ابلاغ الکترونیکی انجام می‌شود و دادگاه‌ها فعلا به لحاظ وضعیت کرونا اوقات آنها برای اردیبهشت و خرداد به بعد است
به هر حال شما از تاریخ از طریق سامانه ثنا در قسمت روند کار پرونده بررسی کنید ببینید وقت تعیین شده یا خیر

با سلام
طبق بخشنامه فی الحال به دلیل ویروس کرونا حدالامکان از صدور حکم جلب خودداری میشود شما با دادخواست اعسار و اثبات معسر بودن خود از جلب رهایی خواید یافت و اگر احتمالا تا جلسه رسیدگی و صدور حکم بر اعسار شما در حبس باشید فی الفور آزاد خواهید شد

با سلام
درصورتیکه ظرف ۳۰ روز پس از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را ثبت نموده باشید، بله فی الحال جلب منتفی است تا زمانیکه به اعسار شما رسیدگی و رای قطعی گردد. پس از صدور رای بدوی نیز شما حق اعتراض داشته و تا زمان قطعیت رای جلب نخواهید شد.