آیا درخواست اعسار به دیه تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۹ #60203864

با سلام.
پرونده من درمورد دعواست و شکستگی مچ دست چپ طرف و در حال رسیدگی هست و هنوز رای صادر نشده و به گفته قاضی فقط حدود ۳۰ میلیون تومان دیه تعلق میگیرد به طرف پروندم. میخواستم بدونم ایا درخواست اعسار بدم، مورد قبول واقع میشه؟ شاهد و مدرک هم دال بر عدم استطاعت مالی دارم.
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . بله امکان طرح دعوی اعسار هست.

بادرود می‌توان اعسار داد.

باسلام
بله در صورت عدم تمکن مالی میتوانید تقاضای اعسار داده و دیه را بصورت اقساطی پرداخت نمایید

با سلام
بله شما می تواند درخواست اعسار کنید
و قبول اعسار شما دال بر مدارکی که ارائه کردید خواهد بود.

با سلام و احترام
بله میتوانید دادخواست اعسار بدهید
منتهی هنگامی میتوانید اعسار را مطرح کنید که رای قطعی صادر شده و به اجرای احکام برای اجرا ارجاع شده باشد

سلام
می توانید دادخواست اعسار بدهید و قبول آن بستگی به دلایل شما دارد.

بله میتوان اعسار داد ، با شهادت حداقل ۲ شاهد + فرم اموال و دارایی .
لازم به ذکر است اموال غیر مستثناعات دین موضوع ماده ۲۴ قانون نحوه ی محکومیت های مالی از موضوع اعسار خارج و قابل توقیف هستند مثلا خودرو و گوشی موبایل گران قیمت و ...