نوع دادخواست و کم هزینه ترین روش در دادگاه برای تقسیم ملک ورثه ای قولنامه ای کدام هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۲ #60190461

چند ملک ورثه ای که همگی قولنامه ای هستند از پدرم به ارث مانده و مادرم هم فوت نموده انحصار ورثه کرده ایم ولی ۶ تا از خواهر و برادرانم اقدامی برای فروش نمیکنند خودم هم در یکی از ین ملک ها زندگی میکنم و اصرار به تقسیم دارم و قادر به تخلیه تا زمان فروش ملک نیستم
۱ -چه دادخواستی باید به دادگاه بدهم که هزینه کمتری برایم داشته باشد
۲_در دادخواست میتوان درخواست احتساب هزینه دادرسی کرد
۳_قولنامه یکی از ملک ها که دستنویس بوده مفقود شده در همان دادگاه میتوان برگه ای بجای قولنامه گرفت که ثابت کند ملک متغلق به ورثه ها میباشد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ابتدا دادخواست تحریر ترکه مطرح کنید سپس باید دادخواست تقسیم ترکه بدهید بابت این که سایر ورثه از ملک مورثی بدون اجازه همه ورثه استفاده کرده اند دادخواست اجرت المثل ایام تصرف بدهید در رابطه با مدارک ملک باید صحت مباینامه ها تنفیذ گردد

۱- باید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید .
۲- میتوانید خسارات دادرسی را در دادخواست تقدیمی مطالبه نمایید .
۳- موضوع اثبات مالکیت مورث شما موضوعی جدا از تقسیم ترکه بوده و توصیه میشود در این مورد از مشاوره حضوری یک وکیل استفاده کنید .