امکان مطالبه وجه بدون حضور و با ارسال لایحه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۵ #60158764

با سلام و تبریک سال نو، بنده مبلغی از دو نفر طلبکار می‌باشم که حدود ۳ الی۴ تومن می‌باشد و با توجه به فاصله ۵۰۰ کیلومتری با شهر آن‌ها و اگر حضوری برم همین مبلغ خرج استهلاک ماشین خورد و خوراک و... می‌شود، چطور می‌توانم به حقم برسم؟ آیا اگر دادخواست مطالبه وجه بدم و به جای حضور مدارک رو طی لایحه بفرستم و بگم با توجه به فاصله زیاد و شغلم امکان مراجعه حضوری ندارم پیگیری می‌کنند؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ثبت که می توانید به دفتر قضائی شهر خودتان بروید ولی مشکل شما دادگاه رسیدگی کننده است. اگر در شهر خودتان قراردادی بستید یا جنسی فروختید می توانید در دادگاه شهر خودتان شکایت ثبت کنید و لازم نیست شکایت در دادگاه محل آنها ثبت شود

با سلام
بله ولی برای نتیجه گیری بهتر بایستی در جلسه رسیدگی حضور پیدا کنید.

باسلام بله به دادخواست شمارسیدگی میشود.

سلام
شما دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید و در زمان جلسه اول رسیدگی لایحه ارسال کنید اما زمان جلسه اول رسیدگی خضور داشته باشید بهتر است زیرا در صورت درخواست اصل مدرک و عدم حضور شما امکان رد دادخواست شما وجود دارد

با سلام می توانید دادخواست را الکترونیکی از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم کنید ولی برای جلسه رسیدگی باید حضور پیدا کنید. البته در مواردی دادگاه محلی غیر از محل اقامت خوانده صالح است.

با سلام در این مورد به جهت عدم‌امکان مراجعه حضوری برای نتیجه گرفتن بهتر است وکیل بگیرید

سلام لایحه دفاعیه از طریق دفتر خدمات ارسال نمایید