شکایت از پیمانکار ساختمان چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۲۳۲ #60156233

باسلام
من با آقایی جهت ساخت ساختمان قرارداد بسته ام اکنون که کار تمام شده است دیده ام ساختمان ترگهای زیادی دارد و ساختمان دارای مشکل است و از مصالح درجه ۱ استفاده نکرده است
اکنون چطور می توانم از ایشان شکایت کرده و اعلام خسارت کنم؟
در ضمن هزینه دادگاه چقدر می شود

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا مراتب را تامین دلیل نمایید
متعاقبا اقدام به طرح دعوا نمایید

سلام
در صورتی که در قرارداد منعقده میان شما و سازنده درج باشد که کیفیت مصالح از چه نوعی باشد ایشان ملزم به ایفای آن میباشند
اما در صورتیکه در قرارداد در این خصوص صحبتی به میان نیامده است و ایشان باید از مصالحی که طبق عرف این حرفه مورد استفاده قرار می گیرد اقدام به ساخت نموده باشند ،در غیر این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا نمایید و با ارجاع به کارشناس مربوطه، موضوع پیگیری خواهد شد
در صورت اثبات ادعای شما، ایشان موظف به جبران خسارت می باشند

سلام
ابتدا تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس ساختمان برای بازدید ملک و براورد میزان خسارت انجام بدین
سپس دعوای مطالبه خسارت و جبران ان را علیه پیمانکار مطرح کنید

با سلام اگر در قرارداد نوع مصالح و وسایل ساختمان مشخص شده است و سازنده خلاف آن عمل کرده است درمواردی که به تعهد عمل نکرده دادخواست الزام به انجام تعهد و در مواردی که استفاده مصالح غیر توافقی با عث خسارت شده است دادخواست مطالبه خسارت
اما اگر نوع مصالح مشخص نشده باشد سازنده موظف به استفاده از باکیفیت ترین نوع مصالح نمی باشد بلکه استفاده از مصالحی که عرفا اجرا می شود کافی است
صرف وجود ترک ساده و وجود مشکل یک عنوان کلی است می توانید درخواست کارشناس دهید اگر کارشناس وجود خسارت را تایید کرد می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید
میزان هزینه دادرسی نسبتی از مطالبه خسارت شما می باشد و در صورتی که توانایی پرداخت ندارید دادخواست اعسار بدهید

سلام
ابتدا دادخواست تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناسی جهت برآورد خسارات کنید بعد مستند به نظریه کارشناسی دادخواست مطالبه دهید.