حکم به بطلان دعوی من داده شده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۰۰ #60150446

باسلام زوجه هستم، ۶ ساله ازدواج کردم و یه دختر ۵ ساله دارم. من بعد ازدواج در شهرستان ساکن شدم ولی خانواده ام در تهران ساکن هستند. یکسال اول خونه مستقل داشتیم ولی با وجود مخالفت من الان در یک خونه با پدر شوهر و مادر شوهر زندگی میکنیم، یکسال و نیمه همسرم اصرار داره که ما نمی تونیم با هم زندگی کنیم و بیا توافقی جدا بشیم. همسرم میگه مهریه رو ببخش بچه رو هم بده به من و برو. تو این یکسال و نیم بارها تهدیدم کرد و همش میگفت بزار برو ولی من بخاطر بچه ام نرفتم. دو باری هم برام بلیط گرفت که برم من نرفتم و حتی تهدیدم میکرد که به خانواده اش نگم که برام بلیط گرفته، ۶ماه پیش بخاطر اینکه به خانواده اش گفتم برامون بلیط گرفته حسابی کتکم زد که یهو پدرش سر رسید و وقتی فهمید منو کتک زده از خونه بیرونش کرد و اونم خونه نیومد یک ماه بعدش بلیط گرفتم و اومدم تهران به خانواده ام سر بزنم بعد مدتی که تهران بودم دیدم نمی تونم با اون شرایط برگردم و زندگی کنم دیگه برنگشتم خانواده اش بهم گفتن بیا چندسالی بدون شوهر زندگی کن شاید اون برگرده و زندگی کنه. مهریه و نفقه رو اجرا گذاشتم. برای نفقه برامون وقت شورای حل اختلاف تعیین کردن و شوهرم دو روز قبل از روز مقرر شورای حل اختلاف رفته عدم تمکین گرفته و گفته با وجود مهیا بودن شرایط تمکین من منزل و ترک کردم و رفتم. در ضمن دادخواست تعیین ملاقات هم برای فرزند داده و گفته من به زور بچه رو بردم.روز مقرر مطالبه نفقه در شورای حل اختلاف شرکت نکرد و من در شورا همه چی رو گفتم و گفتم به شرط گرفتن خونه مستقل حاضر به تمکین هستم والا حاضر به تمکین نیستم. رای شورا برام صادر شده و حکم به بطلان دعوی من داده شده و نوشته رای صادره تا ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر است.
چیکار باید بکنم برم اعتراض بزنم یا فایده ای ندارد؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاملا با نظر همکار محترم آقای احسان عبدالهی موافقم

با توجه به دعوی الزام تمکین که از سوی شوهر مطرح شده است در صورت اثبات آن نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت لذا به آن اعتراض نمایید که در صورت رد دعوی همسر شما نفقه به شما پرداخت خواهد شد

درود
عدم تمکین شما زمانی مسقط نفقه است که شما بعد از رای دادگاه حاضر به تمکین نشوید، اعتراض کنید بهتر است.

سئوالتان مبهم است . اگر حکم به بطلان دعوی صادر شده به معنی رد دعوی همسرتان مبنی بر الزام شما به تمکین است . مگر آنکه شما هم دعوی دیگری مطرح کرده باشید که توامان رسیدگی شده باشد .

با سلام
با توجه به سوءرفتارهایی که از همسرتان گفتید می توانید اعتراض بزنید وطبق لایحه ی دفاعیه علت تمکین نکردن خودتان را بیان کنید
چون در عسر وحرج بودن زوجه یکی از دلایل عدم تمکین می باشد