آیا باز هم این شکایت منع تعقیب صادر میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۵ #60105978

سلام یک مدت پیش من با همسایه ها در گیری لفزی داشتم که نامه کذب برایم درست کردن که همه همسایه ها این نامه را رد کردن و من از این آقا شکایت کردم و گفت من در دادگاه با معاونت دادستان دوست هستم و پرونده را مختومه می کنم و این کار را کرد و به تازگی دختر و همسر من را کتک زده است آیا باز هم این شکایت منع تعقیب صادر میشه در شما یک شاهد دارم که به همسرم حمله کرده است صورت جلسه کلانتری و رفتم پزشکی قانونی آیا میتوانم حق خودم بگیرم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده ای که منجر به امر مختومه شده موضوع دیگری است و ضرب و جرح یک پرونده و موضوع دیگری.
لذا با این حساب امر مختومه حساب نخواهد شد و میتوانید از طریق همان کلانتری اقدام به تنظیم شکوائیه نمایید

با سلام
همسر و دختر شما به اتهام ،ضرب و جرح علیه ایشان شکایت کیفری مطرح کنند
و به شهادت شهود استناد کنند
و سایر مدارک را ضمیمه پرونده کنند

با سلام
شما با طرح شکایت کیفری مبنی بر فحاشی،هتک حرمت،ضرب و شتم علیه طرف مقابل شکوائیه طرح نمایید

از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید

با سلام
در خصوص واقعه اخیر با توجه به وجود شاهد و گزارش مامور و گواهی پزشکی قانونی، به احتمال قریب به یقین به نتیجه می رسید.
اما در خصوص شکایت قبلی تان موضوع کمی گنگ و نامفهوم است و نیاز به مطالعه رای یا قرار صادره و کسب توضیحات بیشتر از شما می باشد که مشاوره تلفنی پیشنهاد می گردد...