توقف سند ملکی صلح عمری بنام فرزندان باشه ممکن هست یا نه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۸ #60104478

بنده با برادرم اختلاف مالی داریم پشت بعضی چکهای مشتری افراد چند سال پیش با هم دربازار کار می کردیم توسط بنده ظهر نویسی در باز خرج شده و چندین چک برگشتی اشخاص در دست برادرم هست حالا با لج بازی می تواند از چکهای برگشتی اشخاص مختلف جا مانده در دست ایشان یا جمع اوری این گونه چکها مشتری از سالهای ۷۹ یا ۸۰ یا ۸۵ ایا پس از گذشت نزدیک به ده سال برادرم می تواند از امضاء پشت چکهای جهت گرفتن توقیف اموال بنده اقدام کنه و سند خانه واپارتمانها را توقف کنه؟

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت نقد شدن چک ها مشکلی بوجود نمی آید

در صورت نقد شدن چک ها مشکلی ایجاد نمی گردد.

سلام و درود در صورت نقد شدن چک ها مشکلی وجود ندارد

سلام مسولیت ظهرنویس تا یک ستل بعداز برگشت است و بعداز گذشت یکسال مسولیتی ندارند .ضمنا ظهر نویس در قبال صادرکننده مسول نیست

با سلام
سوالتان خیلی ناواضح است. با این حال...
اگر پشت چکها را ظهرنویسی کرده اید و چکها توسط مشتریان برگشت خورده اند، صادرکننده چک و شما به عنوان ظهرنویس هر دو با هم مسئول پرداخت هستید.
اگر منظورتان این است که برادرتان صادر کننده است و شما ظهرنویسی کرده اید و می ترسید که آیا برادرتان می تواند به استناد ظهرنویسی چک را از شما مطالبه کند یا خیر؟ نگران نباشید شما به عنوان ظهرنویس در مقابل صادرکننده هیچ مسئولیتی ندارید.

باسلام درصورت وصول چک ها خیر نمیتواند علیه شما استفاده شوند.

با سلام اگر چک ها پاس شده باشد مشکلی نیست