بعد از پرداخت پول فهمیدم کل ماشین رنگ داره؛ چه اقدام قانونی میتوانم انجام بدهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۶۹ #60096732

من یه ماشین خریدم به اسم دور رنگ که بعد از پرداخت پول فهمیدم کل ماشین رنگ داره و حدود ۱۰ میلیون ضرر کردم الان اگه شکایت بکنم حق با منه یه نمیتونم کار به جایی ببرم
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتامین دلیل و ارجاع امربه کارشناسی میتوانید هم ازباب تدلیس تقاضای فسخ معامله روبکنید وهم ازباب ورودخسارت تقاضای مطالبه ارش کنید

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید

سلام
اول باید این موضوع را ثابت کنید تقاضای تامین دلیل و ارزیابی کارشناسی بدهید.

با توجه به افزایش قیمت خودرو که احتمالا ادامه هم دارد پس از تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطالبه ارش(ما به التفاوت خودروی کامل رنگ و دور رنگ)کنید.

باسلام
تدلیس در معامله صورت گرفته ومیتونید فسخ کنید

به استناد خیار عیب تقاضای فسخ نمایید

با سلام
بله اگر کلیه خیارات من جمله خیار تدلیس و غبن ( غبن فاحش ) را از خود ساقط ننموده باشید میتوانید اقدام قانونی نمایید و اگر ساقط نموده باشید اما در متن مبایعه نامه عبارت دور رنگ قید شده باشد میتوانید به استناد ان بر علیه فروشنده اقامه دعوی نمایید .