میتوانم از طریق قانون اقدام کنم و دربی که در کنار درب مسکونی من به قصد مزاحمت باز کرده اند رو ببندم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۷ #60075268

شرح درخواست

باسلام و عرض ادب،
من از شهرستان پلدشت روستای دیوانخانه مزاحم شدم،جلوی درب مسکونی خانه ام درخت توت کاشتم ۶ ماه پیش،چون محیط روستایی هست و بلحاظ فضا بیرون از کانال فاضلاب یعنی به طرف خیابان کاشتم و عرض خیابان ۴۸ متر هست و اصلا مشکلی برای رفت و آمد و مزاحمت ایجاد نکرده،حالا همسایه ی من آمد گف که این درخت در امتداد پشت محدوده ی من هست پس حق کاشت نداری،شبانه وایتکس جهت خشکاندن درخت ریختن و یبار هم به قصد شکستن خمش کردن و من به لحاظ جلوگیری ریش سفیدان شکایت نکردم،برعکس اون شکایت کرد که درخت رو در محدوده من کاشته و دادگاه هم به نفع من رای داد که هیچ کسی حق دست زدن به درخت ندارد چون جزو اموال دهیاری شده مگر دهیاری در صورت مزاحمت درخت با صورتجلسه شوراها میتواند هرس کند،آنها آمدند درست در کنار درب مسکونی من که طویله ی آنها هست از طویله درب باز کردند که درست روبروی درخت شد تا بدینوسیله هم برای من عذاب بدند با رفت و آمد احشام از جلوی درب مسکونی من و بوی بد و فضولات و هم اظهار کنند که درخت جلوی درب ماهس و قطع کنند، حالا من میتوانم از طریق قانون اقدام کنم و دربی که از طویله در کنار درب مسکونی من به قصد مزاحمت باز کرده اند رو ببندم؟
ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

. شما می‌توانید از مزاحمت های همسایه با تنظیم یک شکایت‌نامه‌ به دادسرا یا شورای حل اختلاف محل مراجعه کنید.