آیا قول نامه از نظر قضایی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۳ #60072912

باسلام اگر ملکی را به صورت قول نامه خریداری کنیم و قبل از انتقال سند صاحب ملک فوت کند آیا قول نامه از نظر قضای اعتبار دارد و دچار مشکل نمیشوم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دارای, اعتبار است وبرای تنظیم سندباید تزطریق دادگاه اقدام کنید

با سلام و احترام
بله مخاطب گرامی قولنامه دارای اعتبار است و در دادگاه نیز معتبر شناخته میشود
موفق باشید

سلام
اگر بین شما عقدبیع به صورت شرعی واقع شده باشد و در این مورد سند عادی خرید و فروش تنظیم شده باشد قرارداد مذکور اعتبار دارد و شما می توانید علیه ورثه فروشنده دعوی الزام به انتقال رسمی مطرح نمائید( و اگر بین شما و فروشنده ثمن رد بدل شده و تحویل مال مورد معامله انجام شده و محل الان تحویل شما می باشد جای نگرانی نیست ).

با توجه به ماده ۱۰ قانون مدنی و اصل صحت و لزوم قراردادها هیچ ایرادی به قول نامه وارد نیست و با فوت یکی از متعاملین قرارداد باطل نمی شود.

با سلام. بله اعتبار دارد و می توانید به طرفیت ورثه دعوای الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.

در صورتیکه قولنامه به نحو صحیح منعقد شده باشد، معتبر است و مشکلی وجود ندارد.