ما فهمیدیم که حق درخواست پول اون ۵ متر و نداره واسه همین میگم که شاید بزنه زیر قرارداد و همه چی رو خراب کنه بخاطر اون ۵ متر؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۰ #60034627

سلام و خسته نباشید به وکلای عزیز
سوال من اینه یک واحد آپارتمان خریداری شده به مبلغ ۴۰۰ میلیون بنا به دلایل اداری انتقال سند عقب افتاده و ما تمام چک هارو پاس کردیم سوال من اینه در مبایه نامه فسخ قرارداد ۳۵ میلیون گذاشته شده حالا بنا به هر دلیلی مالک اگر بخواد فسخ کنه همون مبلغ داخل مبایه نامه رو به ما پرداخت میکنه یا دوبرابر قیمت ملک چون یه جا شنیدم یک هفته بعد تاریخ تنظیم مبایه نامه باید دوبرابر شو بده نه مبلغ داخل مبایه نامه که ۳۵ تومنه الانم تقریبا ۳ ماه از تاریخ تنظیم مبایع نامه گذشته
دلیل سوالم اینه که چند وقت از همکاران سوال کردم اگر در مبایه نامه ما ملک رو بصورت عین مال خریدادی کرده باشیم اگر متراژ کم یا زیاد بشه به چه شکله گفتند اگر برحسب متراژ خریدید یعنی n متراژ n قیمت باید اگر زیاد باشه که هست مابالتفاوت بدید حالا ما ۵ متر میگه زیاده پولشو بدید و ما فهمیدیم که حق درخواست پول اون ۵ متر و نداره واسه همین میگم که شاید بزنه زیر قرارداد و همه چی رو خراب کنه بخاطر اون ۵ متر
وکلای عزیز ممنون میشم پاسخ بدید؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر ثمن دو برابر نمی شود.

سلام در صورتی ک براساس متراژ با تعیین قیمت هر متر در مبایعه نلمه در صورت اضافه متراژ حق مطالبه دارند .اما اگر به صورت کلی ذکر شده یک واحد آپارتمان با مشخصات ... فلان مبلغ ثمن معامله ‌قابل مطالبه نیست .جهت پاسخگویی دقیق تر متن قرارداد شما باید ب روئت برسد

با درود با شک و شبهه نمی‌توان پاسخ داد، بدون رویت قرارداد شما امکان پاسخ دقیق نیست و ارسال پاسخ کلی کمکی به شما نخواهد کرد، مفاد قرارداد فی‌مابین تعیین کننده است.