ساختمان ساخته شده بنده تخریب ۱۰۰ در ۱۰۰ شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #60033866

سلام زمینی رو خریدم که بعد از پرداخت وجه ان متوجه شدم که جزو منابع ملی است و به دلیل برداشت بیش از اندازه و غیر مجاز فروشنده از پایه رانش کرده و ساختمان ساخته شده بنده تخریب ۱۰۰ در ۱۰۰ شده خواستم ببینم چیکار باید بکنم چیجوری باید شکایت کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : بنا بر فرض مذکور: ابتدا از دادگاه تقاضای تامین دلیل بر مبنای عیب مبیع در زمان عقد و زمان ساخت کنید پس از اثبات مورد مطروحه برابر با مواد ۴۲۲و۴۲۳و۴۲۴و ۴۳۰ ق . م .مبنی بر فسخ قرارداد بعلت خیار عیب سابق میتوانید در دادگاه عمومی حقوقی از فروشنده طرح دعوی نموده و با توجه به قوانین مربوطه یا فسخ قرار داد نموده و به قیمت روز ملک مطالبه نمایید یا میتوانید بر اساس همین مواد و ایضا ماده ۴۲۷ ق. م. دادخواست مطالبه ارش تقدیم کنید و همزمان نسبت به خسارات وارده و ضرر و زیان ناشی از عیب مسبوق که مستور بوده و عدم اطلاع شما از عیب خفیه کل ضرر و زیان و خسارت تحمیلی نسبت به یا فسخ قرارداد به قیمت روز ملک و یا مطالبه ارش به قیمت مابه التفاوت روز ملک را به انضمام ضرر وزیان ناشی از وقوع بیع معیوب کلیه وحوه متضرره را درخواست کنید .
نکته ( توجه کنید یا تقاضای فسخ یا مطالبه ارش را تقدیم کنید)
لطیفه کلام : اسقاط کافه خیارات مشمول مورد مذکور نیست