قابل واخواهی هست یعنی چه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۷ #60032727

با سلام و خسته نباشید خدمت شما،

و اینکه اگر شاکی رضایت بدهد قاضی میتواند به حبسی که صادره کرده تخفبف بذهد؟ و چون رای غیابی هست بنظرتون اعتراض رو قبول میکنن یا همون رای رو صادر میکنه؟ بنده را به جرم کلاهبرداری اینترنتی به ۲سال حبس تعریزی محکوم کرده اند
باتشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
واخواهی یعنی اعتراض به رای غیابی است و شما میتوانید با ارائه لایحه قوی و دفاعیات خوب نیز نسبت به رای صادر اعتراض نمایید و در صورت قابل قبول بودن اسناد و مدارک رای تغییر خواهد کرد !

اعتراض به رای غیابی را واخواهی گویند

با سلام در مواقعی که دادگاه بدوی رای را صادر می نماید ولی خوانده در هیچ یک از جلسات رسیدگی و یا وکیل ایشان حاضر نباشند تا ۲۰ روز مهلت دارند تا نسبت به رای صادره واخواهی ثبت نمایند واخواهی به منزله رسیدگی مجدد و دفاع از خود می باشد و اگر واخواهی را ثبت ننمایید بازهم ۲۰ روز مهلت جهت اعتراض به رای در شعبه تجدید نظر خواهید داشت و چنانچه در پرونده مذکور شاکی خصوصی رضایت دهد و شما سابقه کیفری متناسب با این اتهام نداشته باشید قاضی می تواند تخفیف مجازات و یا تبدیل به جزای نقدی نمایند

واخواهی در صورتی است که طرف دعوی در جلسه حضور نیابد و حکم غیابی صادر شود

باسلام
واخواهی در صورتی است که طرف دعوی در جلسه حضور نیابد و حکم غیابی صادر شود
یکی از شروط تخفیف مجازات اخذ رضایت از شاکی است

سلام
جرم جنبه خصوصی اش با رضایت شاکی از بین رفته اما جنبه عمومی هم دارد ،در صمن زمانی قابل واخواهی است که مهلت آن به اتمام نرسیده باشد