متوجه شدیم برده وثیقه گذاشته برای زندانی و دولت میخواد مزایده کند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #60003255

با سلام از محضرتون سوال دارم .
ارثیه مادر من یه مقدار پیچیده شده. سال ۹۱ پدربزرگم فوت شدن و از قبل از فوت به دلیل آلزایمر و دیابت زمین گیر بودن چند سال. اموال ایشون شامل اقلام زیر بود ۱ خانه پدری با سند ۲ چندین حساب بانکی به ارزش آن زمان ۷۰میلیون ۳ ملک مغازه نانوایی که قولنامه ای هست ۴ ملک خانه که اون هم قولنامه ای هست ۵ جواز نانوایی که سه سهم برای ایشون بوده و سه سهم برای شرکت دایی من با همکاری مادربزرگم از ایشون سواستفاده کرد و وکالتنامه ای درست کرد و با اون خونه پدری و سهام نانوایی رو بنام خودش زده و حسابهای بانکی رو بست.
دو تا ملک مغازه و خونه که قولنامه ای هست هنوز سند نخورده. الان ما وکالتنامه رو باطل کردیم و حالا که قاضی میخواد باطل کنه سند رو متوجه شدیم برده وثیقه گذاشته برای زندانی و دولت میخواد مزایده کنه و نمیدونیم چیکار کنیم.
از طرفی خونه و مغازه هم که قولنامه ش دست داییم هست و به ما نمیدن اما برای مغازه چون ملک در زمین مشاعی بوده از طرف اداره ثبت به جهت اینکه سایر مغازه دارها شکایت کردن بدون نیاز به حضور مالک میشه که مراجعه کرد و سند زد منتهی همه وراث باید باشند با قولنامه. میشه راهنمایی کنید من چیکار کنم؟ ( انحصار وراثت انجام شده و دادخواست برای حجر هم دادم. استعلام بانکی هم گرفتم که اون سال ۷۰ تومن برداشت کرده )

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا: وکالت عقد جایز است وبا فوت پدر بزرگ وکالت قهرا باطل می شود باید به این نکته توجه نمود که در زمان حیات محجور بوده اگرحجر او ثابت شده باشد پس هر انتقال بهسبب آن وکالتنامه بی اعتبار می شود ثانیا:اکنون که انحصار ورثه در دست داری دادخواست تقسیم ماترک به طرفیت کلیه وراث تقدیم دادگاه محل ،باید از طریق شعبه یا اداره ثبت استعلام شود که ملک بابت چه میزان یا مبلغی وثیقه گذاشته شده و با پرداخت آن مبلغ از رهن خارج می شود و از طرفی می توانید با تقدیم اعتراض ثالث در مرحله اجرا وتوقیف عملیات اجرایی را متوقف کنید