دریافت دیه از محکوم علیه که قصد پرداخت دیه را ندارد؛ چطور است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۳ #60001114

بنده توسط شخصی مورد ضرب و شتم قرار گرفتم که بعد از جلسات مختلف در دادگاه در آخر رای به نفع اینجا نب صادر و ضارب محکوم به پرداخت دیه گردید.
ولی محکوم علیه دادخواست اعصار از پرداخت دیه را به دادگاه داد و اعلام به نداشتن مالی به نام خود و خواستار ارائه شاهد در دادگاه شد. ولی در جلسه فوق شرکت نکرد و شاهد ادعایی رو هم ارائه نکرد، دادگاه نیز بعد از استعلام از راهنمایی و رانندگی خودرو سواری ۲۰۷ به نام شخص فوق دریافت نمود لذا رای به بطلان دادخواست اعصار خواهان رو داد و برای اجرا به اجرای احکام ارجاع نمود
ولی بعد از ارجاع مشخص شد که شخص فوق ماشین رو فروخته و به نام کس دیگه ای زده است
با توجه به اینکه محکوم علیه برای فرار از پرداخت دیه ماشین خود را فروخته است و برای داداگاه هم محرز شده محکم علیه دارای مال میباشد
ایا میتوانم نسبت به توقیف خودروی فوق که فروخته شده اقدام کنم یا نه؟
و آیا جدا از توقیف ماشین راه دیگه برای تحت فشار قراردادن محکوم علیه را برای پرداخت دیه وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می تونید درخواست حکم جلب بدهید اگر بعداز اجرائیه نه حکم قطعی فروخته فرار دین قابل تعقیب است

با سلام... اگر خودرو بعد از صدور حکم به فروش برسد، معامله به قصد فرار از دین بوده

با توجه به اینکه ایشان محکوم به پرداخت دیه شده و پس از آن خودرو ی خود را فرخته است به عنوان جرم فرار از دین علیه ایشان شکایت کنید در ضمن می توانید در صورت عدم پرداخت دیه درخواست حکم جلب ایشان را بخواهید

درود
اگر ابتدا توقیف کردید سپس فروخته است طبق ماده ۵۶ قانون آیین دادرسی مدنی بیع آن باطل است و بنا بر نظری دیگر غیر نافذ.

درود بر شما، چنانچه خودرو پس از صدور حکم توقیف فروخته شده باشد، فروش مال غیر بوده و مستحق مجازات است، لکن چنانچه دیه را نپردازند، میتوانید درخواست حکم جلب کنید تا ایشان حبس شوند.

با درود
اگر پس صدور حکم قطعی فروخته، معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق شده است.
اگر نپردازد، النهایه : با درخواست شما حبس خواهد شد.

میتوانید درخواست صدور حکم جلب دهید.اگر خودرو فروخته شده باشد میتوانید بابت فرار از دین شکایت کنید