ازدواج دختر بدون اجازه ی پدر چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۹ #60000160

سلام.شنیده ام دختر مجرد باکره بالای ۲۸ سال با مدرک فوق لیسانس که سابقه ی ۳ سال بیمه دارد می تواند بدون اجازه ی پدرش ازدواج کند.آیا این ۳ سال سابقه ی بیمه می تواند بیمه ای که خوده شخص برای خودش انجام داده یعنی بیمه ی زنان خانه دار باشد در حالی که شخص شاغل نبوده و یا حتما حتما باید این بیمه زیر نظر کارفرما در حالی که دختر شاغل بوده باشد.منظورم برای ازدواج بدون اجازه ی پدر.باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدر او است و هر گاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه از دادگاه خانواده به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.

ازدواج دختر باکره تحت هر شرایطی با اجازه پدر هست.در صورت مخالفت پدر(بدون دلیل محکمه پسند) و اصرار دختر بر ازدواج میتواند به دادگاه مراجعه کند و با معرفی مورد ازدواج با کسب اجازه از دادگاه ازدواج کند

خیر چنین قانون و قاعده ای در شرع و نه از طریق قوای قانونگذاری مشخص نشده لیکن در صورتی که پدر خارج از عرف و به ضرر دختر اجازه ازدواج نمیدهد دختر میتواند با رجوع به حاکم که اکنون محاکم و دادگاهها میباشند در خواست صدور اجازه مبنی بر ازدواج نماید

سلام و درود، بانوی گرامی قانون گذار قصد تغییراتی در این مورد داشته است و موردی که ذکر کرده اید نیز در پیش نویس قوانین در حال مطالعه وجود دارد، و در آینده دختران در امر ازدواج استقلال بیشتری کسب می کنند؛ و یکی از دلایل آن این است که علاوه بر عرف حاضر بلکه فقه امامیه نیز نظر صحیح تر عدم ولایت پدر و در واقع استقلال دختر باکره رشیده در ازدواج را پذیرفته است؛ اما در حال حاضر اصولا دختران باکره برای ازدواج نیازمند اجازه ی ولی قهری می باشند که البته می توان در مواردی از این حکم عدول نمود؛ آرزوی خوشبختی شما.

اگر شما باکره باشید در هرصورت برای ازدواج نیاز ب اجازه پدر دارید

قانونا ازدواج دختر باکره با هر تحصیلات و سنی باید با اذن پدر صورت پذیرد

سلام
چنانچه دختر باکره باشد در هر شرایطی که هست و دارد اجازه پدر الزامی است