نحوه الزام مدیر قبلی ساختمان که وکیل هستند به پرداخت شارژ

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۸ #59986993

سلام، مالک یک واحد تجاری در ساختمان ۷ واحده هستم. به مدت ۵ سال مدیر ساختمان یک وکیل دادگستری بوده که ایشان مالک ۲ واحد تجاری در این ساختمان است. با توجه به نارضایتی که از ایشان بود و عدم شفافیت در مخارج، جلسه‌ای با حضور مالکین و مستاجرین ساختمان برگزار شد. صورتجلسه‌ای نوشته شد و یکی از مستاجرین به عنوان مدیر و بنده نیز که مالک هستم به عنوان معاون ساختمان تعیین شدیم.
مدیر قبلی صورتجلسه را امضا نکرد و گفت قبول ندارم و اکنون ۵ ماه از معاونت بنده گذشته که متاسفانه مدیر قبلی همکاری نمی‌کند و هیچ شارژی نمی‌پردازد. وقتی به ایشان مراجعه می‌کنیم فحاشی می‌کند و می‌گوید به شما ربطی ندارد، اما به بقیه ساکنین می‌گوید من طلبکارم ولی هیچ وقت هم پای حساب نمی‌آید. از آنجا که ایشان همکاری نمی‌کند، ما مجبور شدیم هزینه‌های ساختمان را تقسیم بر ۵ کنیم که به کسی فشار نیاید ولی ظلم است. متاسفانه به دلیل مشترک بودن شیر فلکه امکان گرفتن امتیازات مشاعی هم وجود ندارد. ممنون می شوم که بفرمایید :
۱- چگونه می‌توانیم ۵ نفر مستاجر در یک پرونده از ایشان شکایت کنیم؟ چون مدیر ساختمان و معاون ساختمان به تنهایی حاضر به شکایت نیستند. لطفا تا حد ممکن کامل راهنمایی بفرمایید.
۲- با توجه به اینکه ایشان وکیل هستند، آیا از طریق کانون وکلا یا سازمان دیگری نمی‌توان ایشان را مجبور به پرداخت شارژ و عدم آزار به همسایگان کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رابط آپارتمان نشینی بر اساس قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن تنظیم می شود و مصوبات هیات مدیره بر اساس مکانیزم های مقرر در آنها اجرا می شود.

با سلام
با ابلاغ اظهار نامه،برای ایشان ازسوی شورای حل اختلاف برای پرداخت هزینه های متعارف شارژ و غیره آپارتمان اقدام نمایید.

با سلام،ابتدا اظهارنامه ارسال شود و مهلت محدودی برای پرداختوتعیین‌گردد در صورت عدم افاقه از طریق اجرای ثبت یا شورای‌حل‌اختلاف برای مطالبه وجه( شارژهای معوقه) اقدام شود.

با سلام
مطابق با ماده ۱۰ مکرر قانون تملک آپارتمان ها مدیر ساختمان بایستی ابتدا خطاب به وی اظهارنامه ارسال و وجوه معوقه را مطالبه نماید، پس از آن و در صورت عدم پرداخت می تواند در اداره ثبت محل وقوع آپارتمان برای وصول وجوه طبق اظهارنامه ابلاغ شده تقاضای صدور اجرائیه کند. خیر این فرآیند به کانون وکلا ارتباطی ندارد.

باسلام
ابتدا به ایشان اظهارنامه پرداخت شارژ را بفرستید و سپس از طریق اجرای ثبت اقدام کنید.

سلام برا ایشان اظهار نامه بفرستید اگه هزینه ها را پرداخت نکردند از طریق اجرای ثبت اقدام کنید.

با درود ، طبق قانون و آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها ، ابتدا به مالک واحد مذکور که از پرداخت هزینه های شارژ یا هر هزینه که باید مشترکا پرداخت شود، استنکاف مینماید ، اظهارنامه توسط مدیر یا مدیران ساختمان مبنی بر پرداخت هزینه معوقه ارسال نمایید اگر ظرف ده روز پس از ابلاغ اظهارنامه بازهم تمکین نکرد ، مدیر میتواند از ارائه خدمات به ایشان جلوگیری یا برق یا آب واحد ایشان را قطع کنند، و مفاد اظهارنامه را از طریق اجرای ثبت اسناد اجرا کنند.