با این تفاسیر اون اگه شکایت کنه من محکوم میشم؛ چون سقف ماشین از خود شرکت آبرنگ شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #59903777

سلام خسته نباشید بنده چند روز پیش ماشین یکی از دوستان که پلاکش به اسم‌ من بود رو بردیم براش فروش و تو قولنامه به شرط دو گلگیر رنگ فروختیم و سند زدیم طرف مقابل بعد از خرید و سند زدن ماشین رو میبره کارشناسی رنگ و اونجا بهش میگن سقف ماشین آبرنگ شرکتی هست اون طرف هم بهم زنگ زده گفته از دستت شکایت میکنم و از اونجایی هم که یه چک ۲ میلیونی هنوز دستمه گفته جلوی چک رو میگیره حالا با این تفاسیر اون اگه شکایت کنه من محکوم میشم چون سقف ماشین از خود شرکت آبرنگ شده ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید چک را به بانک برده و در صورت عدم موجودی نسبت به برگشت زدن ان اقدام نمایید همچنین در صورت شکایت فرد از شما تقاضای جلب ثالث(یعنی مالک اصلی ماشین) را بنمایید

با سلام
۱. چک را در موعد به بانک برده و درصورت فقدان محل، گواهی عدم پرداخت(برگشتی) اخذ کرده و بابت آن مطالبه وجه کنید.
۲. درصورت طرح شکایت بطرفیت شما، و عدم علم شما به چنان نقص پنهانی، شما هم طبق ماده ۱۳۵ قانون آئین دادرسی مدنی، در جلسه اول دادرسی، جهات و دلایل خود را اظهار کرده و ظرف ۳ روز پس از جلسه، با تقدیم دادخواست جلب ثالث، از دادگاه درخواست جلب شرکت را بنمائید.
(این جلب بمعنی بازداشت نیست)
بدین معنی که شرکت،بعنوان خوانده شما، طرف دعوی قرارمیگیرد.