ابراء مهریه با سند عادی با رضایت کامل خود خانم امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۰,۰۱۵ #59899

با عرض سلام
بنده با همسرم دوسال است که به توافق رسیده ایم که به وسیله ابراء مهریه ،تعداد 150 عدد سکه را به 14 عدد تبدیل کنیم ،که به هر دفتر اسناد رسمی برای انجام این کار مراجعه کردیم آنها گفتند باید پدر همسر شما حضور داشته باشد از طرفی نه بنده همسرم را تحت فشار قرار داده ام ،ونه خوداو میخواهد خانواده اش برای انجام این کار متوجه شوند.

حال با این اوصاف میخواستم بدانم

1-متن این سند عادی ودست نویس (ابراء مهریه ) را چگونه باید تنظیم کنیم که در آینده مشکلی پیش نیاید؟

2-اگر شهود دوست یاآشنا باشندایرادی ندارد؟

3-تعداد شهود باید چند نفر باشند؟

4-آیا میتوان بعدها این سند عادی ابراءمهریه رادردفتر اسناد رسمی محضری کرد؟

5 -درکل اگر این موردبا هماهنگی یک وکیل به انجام برسد در آینده از لحاظ قانونی محکم و محکمه پسند خواهدبود ؟ (با توجه به رضایت کامل همسرم در این مورد )

#از زحمات شما وکلای محترم برای برقراری چنین سامانه ای کمال تشکر را دارم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل استناد است
نیازی به حضور پدر زوجه نیست.

خیر نیازی به حضور پدر زوجه برای ابراء مهریه نمیباشد و شما و ایشان در دفترخانه میتوانید یک اقرارنامه مبنی بر دریافت مبلغی از مهریه تنظیم کنید.