میتوانیم به جرم سرکشی تو خونه مردم درخواست اعاده حیثیت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۲ #59863740

با سلام من ۲۱ سالمه دیشب خونه دوستم که همسن منه و تازه از شوهرش که فقط یک ماه عقد بودن جدا شده موندم چون خانوادش نبودن صبح حدود ساعت ۵ دوستم اجازه داد با کسی که خاستگاریم اومده و فامیله صحبت کنم وقتی رفت حدود ۷ صبح همسایه دوستم که پسر عموی بابای دوستمم هست میبینه بعد اومدش دم خونه و شروع کرد به بازپرسی ما به بهونه کمک و گفت اگه همه چیو نگین میرم به خانواده هاتون میگم و بعدم فیلمی که ازتون گرفتم رو نشون میدم. ما هم فک کردیم دعوامون میکنه و بعد تموم میشه قضیه رو گفتیم ولی باور نمیکرد و فک میکنه ما تا صبح با اون یارو رابطه داشتیم. هر جفتمون:/ به من گفت برم بیرون و به دوستم میگه باید برا من یه کاری بکنی به هرحال پسر همسایه تو اولویته شمارشو میگیره و میره. ظهر که شد شروع کرد پیام بده که بیا مغازه چند تا سوال دارم هر چی گفت خب اینجا بگو گفت باید بیای مغازه روزه جمعه هعی هم اصرار میکرد که ترسی که نداره شاید ارومم شدی خونه که نگفتم بیای. و گرنه صبح میبرنتون دادگاه و باید ازمایش بدین. دوستمم تلگرامشو پاک کرد و جواب نداد. ظهر به عموی دوستم گفته بود و بعد پدر مادرش و تهدیدم کرده که سراغ منم میاد و بعد دادگاه در حالیکه زن و بچه داره رو دوستم نظر داش. و چون هر دو ما خانواده هامون خیلی مذهبین زندگی دوستمو نابود کرد. پدر دوستم تو حراست بیمارستانه اینجاس و کلی دوستمو زیر کتک گرفته بود و خودشم کلی زیر سوال رفته. و اینکه ما نمیتونیم از طریق دادگاه اینجا شکایت کنیم چون شهر کوچیکه و بدتر میشه همه فامیلیم. میتونیم پیاماشو نشون پلیس فتا بدیم؟و به جرم سرکشی تو خونه مردم درخواست اعاده حیثیت کنیم؟
خودش سابقه کیفری داره و به خاطر خصومت و شهوتش که به جایی نرسید داره ما و خونوادمونو زیرسوال میبره.میشه لطف کنین کامل توضیح بدین جرمش چی حساب میشه و مجازاتش چیه و با ما چکار میکنن من و دوستم جفتمون باکره ایم نگرانی از ازمایش نداریم.ولی این اقا داره کاری میکنه که همه شهر بگن خرابیم.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
چنانچه به گفته های خود مطمئن هستید و نگرانی فقط بابت خانواده هاست لطفا با درمیان گذاشتن موضوع با خانواده و مشورت ،دریافت اطمینان خاطر ،با جلب نظر خانواده و بزرگترهای خود اقدام به ثبت شکایت نمایید و با اخطاردادن به شخص مزاحم اظهار نمایید که چنانچه به رفتار مزاحمت خود ادامه دهد قطعا شکایت می کنید و باید دردادگاه پاسخگو باشد.پنهان کاری جز ایجاد مشکلات بیشتر و فرسودگی اعصاب شما نتیجه ای نخواهد داشت.چه بسا خانواده ها متوجه شوند و دیگر حرفهای شما راباور نداشته باشند.صداقت دررفتار و گفتار بهترین گزینه است . و سپس با خیال راحت اقدام به ثبت شکایت و تنبیه شخص مزاحم نمایید .هرچند که شایان ذکر است که قطعا بدون شک ساعت ۵ صبح به هیچ وجه زمان مناسبی جهت گفتگو به لحاظ اظهار نظر در موضوع آشنایی ازدواج ،خواستگاری و نیست .با ثبت درخواست ا رزیابی امکان ارائه پاسخ کاملتر را ممکن نمایید.موفق باشید

میتوان شکایت کیفری نمود و پیامک ها رو نگه دارید