با توجه به این که تعداد واحدها حدود ۷۰۰ واحد است و هیچ یک از مستاجران هم حضور نداشته اند چنین شارژی غیرقانونی نیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۳ #59848600

با سلام
ما در یک برج ساکن هستیم و اکنون میخواهیم آپارتمان را تخلیه کنیم. بما گفته شده که باید یک ماه شارژ اضافه بابت استفاده از آسانسور باربری پرداخت کنیم در صورتی که در بدو ورود که چهار سال قبل بوده مبلغ ۱۰۰ هزار بابت ورود و خروج لوازم از طریق آسانسور پرداخت کرده ایم. همچنین بعلت این که هزینه پرسنل ساختمان را نمی توانند پرداخت کنند شارژی به نام شارژ عمرانی و اضطراری اعلام کرده اند و این مورد را بتازگی در جلسه ای با حضور ۱۵۰ نفر از مالکان تصویب کرده اند که نصف این مبلغ را مستاجر و نصف آن را مالک باید بپردازند و مبلغ آن سالیانه دو میلیون و نیم است. با توجه به این که تعداد واحدها حدود ۷۰۰ واحد است و هیچ یک از مستاجران هم حضور نداشته اند چنین شارژی غیرقانونی نیست؟ و چه راهکاری باید درنظر گرفته شود؟
با سپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس مصوب هیات مدیره ساحتمان اخذ مبلغ یاد شده از شما امکانپذیر می باشد.

سلام. ببینید تمامی مجتمعهای بزرگ جلسات مجمع دارند و رای گیری می کنند و زمانی که شما حصور پیدا نکنید، رای انها برای شما نیز لازم الاجرا است. بنابراین راه خاصی وجود ندارد .

با سلام
معمولا بابت حمل اثاثیه در مجتمع های دارای تعداد زیادی اپارتمان هست مبلغی بابت حمل دریافت مینمایند و این مسایل بر اساس تصویب هیت مدیره ساختمان میباشد واما اگر در ابتدای ورود هزینه کامل را که خروج هم جزوء ان میباشد پرداخت کرده اید میتوانید به همان قرارداد استناد کنید و از پرداخت مجدد امتناع نمایید