از کجا می تونم پیگیر بشم تا به حق و حقوقم که ضایع شده برسم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۳ #59843047

حقیر سه سال پیش مورد ضرب و شتم قرار گرفتم که رسانی ای هم شد و در نهایت طرف من به توعی تبرئه و براعت گردید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید درصورت داشتن مهلت قانونی تجدیدنظرخواهی نمایید

درود
در صورت قطعیت حکم ، تنها در صورت بدست اوردن دلایل جدید ،امکان اعاده دادرسی دارید .

با درود چون برائت حاصل کرده راهی نیست دیگر.

باسلام اگر رای قطعی نشده باشد میتوانید نسبت به رای دادگاه بدوی در وقت مقرر اعتراض نمائید.در غیراینصورت نمیتوانید دراین موضوع دیگر شکایت طرح کنید.

چنانچه حکم برائت صادر شده باشد امکان مجدد طرح دعوا وجود ندارد مگر در صورت وجود دلایل جدید..

درود
اگر حکم قطعی صادر شده به علت اعتبار امر مختوم امکان شکایت مجدد نیست.

دوست عزیز تشخیص جرم و تعیین مجازات و حق و حقوق شما برعهده دادگاه هست چنانچه از نظر دادگاه جرم محرز نشده و یا با ادله و مستندات دیگر رای قطعی بر برائت ایشان صادر شده همان رای ملاک عمل هست و ب رای قطعی نمی‌توان اعتراض کرد معهذا امکان شکایت مجدد در موضوعی ک پرونده آن بسته شده وجود ندارد