شورا هیچ اهمیتی به مدارک من نداد و با شهادت شوهر و پسر خواهرم که ذی نفع هستند رای بر محکومیت بنده داده، چطور اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۹ #59840775

سلام.
بنده از خواهرام وکالتنامه تام ‌الاختیار برای فروش سهم الارث دارم و طبق توافقمان سه هکتار و نیم به شخص دیگه بفروشم و فروختم و سند انتقال خورد و پول و تقسیم کردم و طبق قولنامه یک هکتار و نیم دیگه را خودم خریدم و چون منابع ملی اعلام شده نمیتوانم سند به نام خودم بزنم. ۱_ ایا خواهرام الزام به سند میشن ۲_ سهم هر خواهر ۲۲۰۰۰۰۰۰ میشد چون خواهرم قبل از انتقال سند از من شکایت کرد منو خواهرم در شورا توافق کردیم که ۱۵۰۰۰۰۰۰ بدهم و پرداختم و مابقی بعد از انتفال سند در حالی که سند گیر منابع ملیه ۳_ دوباره خواهرم شکایت کرد به مبلغ ۱۲۰۰۰۰۰۰ و من در جلسه به ۷۰۰۰۰۰۰ا قرار کردم و شورا هیچ اهمیتی به مدارک من نداد و با شهادت شوهر و پسر خواهرم که ذی نفع هستند رای بر محکومیت بنده به ۱۲۰۰۰۰۰۰ صادر شد. حالا با موارد ذکر شده من در اعتراض به چه مواردی باید استناد کنم لطفا راهنمایی جامع. توضیح با توجه توافق برای مابغی مبلغ بعد از انتقال سند بنده به رابطه خواهر برادری توجهی به توافق نکردم و با تماس ارسال پیامک در حضور شاهدین به خواهرم اعلام کردم در دفتر خانه حاضر بابت تسویه حساب که نیامد. و پسرش در مقام شاهد کتبی اقرار کرده که مادرم ترسید و در دفتر خانه حاضر نشد گناه من چیه که مادرش ترسید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا برای اظهار نظر و راهنمایی دقیق ، بایستی مدارک و اسناد شما رویت و مطالعه گردد
دوما میتوانید با استناد به مدارک و شواهد موجود با تنظیم لایحه ای استوار به رای صادره اعتراض نمایید

سلام و درود، شما می‌توانید نسبت به رای بدوی درخواست تجدیدنظر نموده و مدارک کافی‌ جهت موفقیت ارایه‌ نمایید؛ آرزوی بهروزی.

صرفا می توانید به رای دادگاه بدوی درخواست تجدید نظر بدهید

برای راهنمایی در خصوص نحوه تجدیدنظرخواهی و اظهارنظر پیرامون نحوه و موارد اعتراض باید مدارک و آرای فعلی و قبلی ملاحظه و بررسی شود .

نسبت به رای صادره تجدیدنظرخواهی کنید